«Подарунок Паустовському 2018»

В Київському музеї К.Г. Паустовського спеціалізованої школи № 135 відбувся фестиваль учнівської творчості «Подарунок Паустовському 2018», присвячений 126-річниці від дня народження письменника. 












Бібліотеки ЦБС Голосіївського району м. Києва співпрацюють з музеєм та його організаторами, педагогами та учнями вже 5-й рік поспіль. У бібліотеках № 15 для дітей та ім. М. В. Гоголя відбулися спільні літературні заходи, а до музею на творчі зустрічі були запрошені організатори «Грінівської вітальні» – О.Верхман, А.Дубенюк, З.Логвиненко, Т.Драгенко, письменники, поети, барди – О.Рубанський, С.Черепанов, С.Скорий та ін.












Фестиваль «Подарунок Паустовському» цього року зібрав представників громадськості не тільки Києва, а й Одеси. Участь у заході взяла Тетяна Бордюжа – голова Товариства з Одеси «Мир Паустовского». Також активну участь взяла співголова благодійного фонду «За покликом серця» Лариса Тарасова. Завжди раді бачити у музеї його засновницю педагога, громадського діяча Любов Михайлівну Артамонову, яка продовжує велику роботу з популяризації музею з розширення зв’язків з літераторами різних міст України. Продовженням фестивалю стане літературна зустріч з Валерієм Дружбинським — українським журналістом, публіцистом, письменником. секретарем письменника К.Г Паустовського в 60-ті роки.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".