Євген Хмара та Асоціація "Соціальний захист" запрошують...


Напередодні Дня святого Валентина ("Валентинів день", "День закоханих")  13 лютого у рамках співпраці бібліотечного соціокультурного проекту для людей з особливими потребами та ВПО «З любов’ю до життя» ЦРБ ім. М.О. Некрасова, з РЦ УТОС та Радою ГО людей з інвалідністю та їх родин – переселенців зі Сходу України, працівники та користувачі бібліотеки (з особливими потребами та ВПО) відвідали благодійний інструментальний концерт «Музика, що зцілює» за участю Євгена Хмари, який відбувся в Київському палаці дітей та юнацтва. 




Євген Хмара  молодий український композитор, піаніст-віртуоз, володар Голлівудської премії імпровізаторів.
Євген за допомогою музики пізнає світ, подорожуючи, здійснюючи відкриття, переживаючи кожну подію, трансформуючи пережиті почуття в наступні твори. Це історія дорослішання, яка буде цікава всім поколінням.


На заході пролунали музичні твори під назвою «Колесо життя»  - нова історія є музичною філософською притчею про добро і зло, любов і ненависть, світле і темне... Дуже сподобалося все із почутого, у всіх його композиціях відчувається зближення людини з природою, особисто найбільше надихнуло "Знамение". Всі присутні мали можливість здійснити подорож, з закритими очима перенестися у свою мрію. 


Приємним сюрпризом стало здійснення бажання хлопчика Роми зіграти разом з Євгеном. Зі сцени пролунала пісня "Така як ти" - С. Вакарчука у музичному виконанні Роми під супроводом Євгена. Зал аплодував стоячи. Такі заходи надихають. Музика Євгена дарує відчуття щастя, казки, зворушує, надихає творити добро, дарувати любов людям, серця наповнюються любов'ю, у кожного із нас є Божа іскорка - бо людина, яка б вона не була  - Божа істота  - ця краса живе в середині кожного з нас.


Такі заходи сприяють соціальній адаптації та інтеграції громадян України, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття