Столична культура та бібліотеки

Творчі колективи та мистецькі і поетичні об’єднання, які стали явищем Столичної культури часто вибирали своїми осередками саме бібліотеки.

Частина І



Відзначення 25-річчя Літературно-музичного Салону Олега Рубанського розпочалося у бібліотеці ім. М.В. Гоголя і продовжиться протягом року у бібліотеках ЦБС Голосіївського району м. Києва: це і фестиваль авторської пісні та поезії «Острів», і виступи молодих виконавців, і зустрічі з відомими поетами, такими як Сергій Скорий.


Частина ІІ
Участь у міських культурних заходах відкриває нові знайомства та розширює можливості творчої співпраці з різними установами культури, такими як Фонд культури України. 



Письменник Олександр Бакуменко – співробітник цього фонду неодноразово виступав в ЦБС Голосіївського району також ми плануємо цикл зустрічей з митцями та письменниками.
Віктор Тупіцин
"Кольорові стежки буття"



 Частина ІІІ
Наші давні партнери автори журналу «Радуга», члени літературного клубу «Екслібрис», виконавці авторської пісні та поети проводять багато цікавих, культурних заходів на різних площадках міста. Один з таких заходів відбувся 20 січня у Київському Будинку вчених НАН України, цей вечір був присвячений Києву.


Серед присутніх була представник ЦРБ ім. М.О. Некрасова централізованої бібліотечної системи Голосіївського району м. Києва  Зоя Логвиненко.



Автори різних жанрів: поезії:  Ірина Іванченко, класик української літератури, твори якого увійшли у шкільну програму – Григорій Фалькович; 











прози: Сергій Теньков, Микола Хомич; виконавці авторської пісні: Володимир Семенов, Денис Голубицький, Інна Труфанова – постійно беруть участь у заходах ЦБС Голосіївського району. 















А Сергій Черепанов – відомий київський письменник здійснює аматорську театральну постановку за своїми творами, яку ми зможемо побачити вже найблищим часом.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття