Презентація проекту "Український простір"


4-6 червня у Центральній міській бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка для дітей (пр. Перемоги 25-А) відбулася Благодійна книжкова виставка-ярмарок на підтримку Донбасу «Український простір» під гаслом: «Купи книгу – передай іншому». 


Свої книжки на виставці представили: видавництва «Велесова криниця», «Аверс», «Смолоскип», «Час майстрів», «Український пріоритет», «Видавництво Кальварія», «Видавництво Старого Лева» і «Видавництво Вадима Карпенка», журнал «Шо» та інші. 








Автор проекту "Український простір" - Вадим Карпенко - видавець, письменник, перекладач, з яким ЦБС Голосіївського району співпрацює більше 10 років. Цей проект розрахований на поширення культурної присутності України на всій своїй території і, зокрема, на Донбасі з метою формування єдиного українського національного інформаційного простору, що був би стійким до зовнішніх інформаційних впливів. Наша єдність – запорука наших перемог.






Головний бібліотекарь з питань масової роботи та зв'язків з громадськістю ЦБС Голосіївського району Зоя Логвиненко з головним редактором видавництва "Український пріоритет" Лілією Максимненко
Представники ЦБС Голосіївського району підтримали цю акцію та наших партнерів-видавництв і домовились про подальшу співпрацю.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття