Добра родина - славна Україна

Міжнародний день сім'ї — міжнародний
день, що відзначається в системі Організації Об'єднаних Націй.
Цей день щорічно святкується 15 травня.
Мета — поглиблення розуміння питань родини, об'єднання можливостей різних країн для розв'язання всіх найсерйозніших питань, пов'язаних із сім'єю. Запровадження свята було викликано стурбованістю світової спільноти сучасним становищем родини та її значенням у процесі виховання покоління, що підростає.


Напередодні свята у читальній залі ЦРБ ім. М. О. Некрасова відбулась зустріч з представниками літературної громадськості, які розповіли про сімейні традиції та цінності.



В'ячеслав Верховський - журналіст, письменник з Донецька, родина якого була вимушена переселитися спочатку до Маріуполя, де вона поховала батька. А тепер майже два роки В'ячеслав та його мама Євгенія Яківна мешкають у Києві у орендованій квартирі. Не зважаючи на труднощі, вони не втрачають відчуття гумору та надії.

Про свою родину розповіла Наталія Савіна, усі члени якої були читачами ЦРБ ім. М. О. Некрасова у різні часи. Наталія пише вірші та оповідання, багато з яких присвячені сину та матері, яка була балериною у Національній опері України.
     

Користувач бібліотеки Валерій Баштов розповів про життя своєї родини, яка мешкала у Голосіївському районі, про шкільні роки та прочитав вірш, присвячений рідному району. 
Важливість збереження сімейних цінностей, зв'язків між поколіннями є основою стабільного розвитку суспільства. Бібліотеки завжди приділяють цьому велику увагу.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття