"Подарунки жінкам на фронт"


17 березня працівники відділу масової роботи та зв'язків з громадськістю ЦРБ ім. М. О. Некрасова долучилися до ZOOM-конференції "Міст єднання 5". Цього разу організатори та учасники акції "Подарунки на фронт до 8 березня жінкам-військовим" розповіли та показали як відбувалась ця подія. 



Військові капелани Людмила Демченко та Бася Володарська передали щирі слова вдячності від тих, хто отримав сувеніри, виготовлені дитячими руками. В акції взяли участь представники громадськості, учні, педагоги та батьки шкіл Києва, Одеси, Кропивницького, Черкас, Обухова та Ірпеня. Крім подарунків військові могли подивитись виступи артистів. Для жінок військових було створено справжнє весняне свято.




Організаторами заходу були партнери та друзі бібліотек ЦБС: Центр духовного розвитку та творчої ініціативи "Гармонія" – Наталія Веселицька та Ірина Дживаго, ГО "Федерація жінок України за мир в усьому світі" – Наталія Ілліна, заступник редактора газети "Справи сімейні" Людмила Грабовенко, Рада військових капеланів.


Це дуже важлива справа допомагати та
підтримувати українців, які знаходяться на передовій. Продемонструвати, що ми єдина нація, морально підтримати військових, долучити до цього дітей – це прискорить нашу перемогу. Ми запрошуємо працівників та користувачів бібліотек ЦБС Голосіївського району взяти участь у проведенні наступної акції до Пасхальних свят.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття