"Йога для здоров'я" та "Читання на бібліогалявині" - спілкуємось з користю для тіла і душі!



На початку серпня знову відбулись корисні та дружні зустрічі у жіночому клубі "Берегиня", які організатори (ЛОМГО "АМІ-Схід" та International Womtn's Club of Kyiv) вирішили продовжити на зелених галявинах Голосіївського парку ім. М.Т. Рильського разом з дітьми, знайомими, партнерами по проєкту. Упродовж дня присутні невимушено спікувались, знайомились, планували майбутні зустрічі та їх тематику.

Бібліотекарі читали цікаві книжки дітям, а діти відповідали на "закручені" питання літературних вікторин. Інші насолоджувались прогулянками та спілкуванням.

Але головною "фішкою" дня, як для дітей, так і дорослих, став майстер-клас з оздоровчих технологій "Йога для здоров'я", який продемонстрував справжній "гуру" з спортивного масажу, йоги та інших оздоровчих технологій Сергій Швидунов - ВПО з Луганська. Сергій розповів, що йога є ідеальним засобом оздоровити організм, зробити тіло більш досконалим і отримати гармонію з собою і навколишнім світом. Він особливо наголосив, що користь йоги полягає в тому, що вона дозволяє одночасно придбати хорошу фізичну форму, побороти хвороби, заспокоїти нервову систему, очистити свідомість, підвищити працездатність і стресостійкість.




 















Валентина Уварова провела фотосесію родин та організаторів заходу серед мальовничих місць Києва у Голосіївському парку та фотографувала цікаві моменти зустрічі для майбутньої фотовиставки.


Ще раз нагадаємо, що працівники ЦРБ ім. М.О. Некрасова проводять велику інформаційно-просвітницьку, культурно-масову та дозвіллєву роботу з громадянами України, які переселилися з тимчасово окупованої території (ВПО), людьми з інвалідністю, їх родинами та іншими незахищеними верствами громади району і міста Києва в рамках угоди про співпрацю з Радою громадських організацій людей з інвалідністю та їх родин – вимушених переселенців зі Сходу України, ЛОМГО «АМІ – Схід» та бібліотечного соціокультурного проєкту «З любов'ю до життя».

Для справки:
*Захід відбувся в рамках проєкту «Жіночий клуб «Берегиня», який реалізується ЛОМГО «АМІ – Схід» (голова - Тетяна Баранцова) для жінок та дітей з проблемами здоров’я, громадян, які переселилися з тимчасово окупованої території України (ВПО), малозабезпечених сімей району, активістів-волонтерів тощо. Метою проєкту є надання соціальних, юридичних, медичних, психологічних, професійних консультацій, збільшення можливостей для адаптації та інтеграції у громадську спільноту міста Києва.
Проєкт підтримується Міжнародним жіночим клубом Києва (IWCK) та управлінням молоді та спорту ЛОДА. Інформаційну та методичну підтримку надає Національна Асамблея людей з інвалідністю України. Центральна районна бібліотека ім. М.О. Некрасова ЦБС Голосіївського району м. Києва є соціальним партнером цього проєкту та надає допомогу в організації і проведенні заходів.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття