"Відзначаємо Міжнародний день йоги"

У нашому місті проходить безліч цікавих та корисних заходів, які розширюють інформаційно-культурний простір.  Уже четвертий рік Україна з радістю приєднується до світового потоку популяризації ідей Йоги. Перший Міжнародний день йоги відбувся 21 червня 2015 року у Нью-Делі, який святкували мільйони людей в Індії і по всьому світу. 
Йога — це один з найцінніших дарів давніх індійських мудриців для людства. Шлях до міцного здоров'я  це шлях йоги. Вона створює єдність між розумом, тілом та інтелектом. Йога  це не лише вправи, а й досягнення відчуття  гармонії та єднання з собою, з світом і природою. 



Цього року за ініціативи Посольства Республіки Індія в Україні, Української Федерації Йоги і ряду Шкіл та громадських організацій свято відбулося у Маріїнському парку Києва. 
Одним з ведучих цього заходу був колишній читач бібліотеки № 142 для дітей Роман Смир, який завжди цікавився літературою з філософії. 







Захід пройшов яскраво і пізнавально. Упродовж всього дня можна було познайомитися з мистецтвом Йоги, представленої безліччю напрямків і стилів, відвідати майстер-класи з вправ та просто відпочити.

















Працівник ЦРБ ім. М.О. Некрасова відділу масової роботи та зв'язків з громадськістю, Зоя Логвиненко, отримала  в подарунок літературу для бібліотеки. 






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття