Творча зустріч з поетом Євгенією Більченко

19 січня 2017 року в київській бібліотеці ім. Володимира Винниченка Шевченківського району відбулася творча зустріч із поетом Євгенією Більченко «Поговори со мной…», організатором якої є відома виконавиця авторських пісень, ведуча програми «Труфанів острів» Інна Труфанова. 













Кілька років Інна вела засідання поетичного клубу у бібліотеці ім. М.М. Гоголя ЦБС Голосіївського району. Неодноразово в наших бібліотеках виступала також і Євгенія.


Євгенія Більченко  – поет, прозаїк, кандидат педагогічних наук, професор кафедри культурології Факультету філософської освіти та науки Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, арт-куратор, організатор актуальних арт-практик в галузі поезії. Пише російською та українською мовами. 













Взяти участь у заході до колег прийшла представник бібліотеки ЦРБ ім. М.О. Некрасова Зоя Логвиненко, яка побажала працівникам бібліотеки у новому приміщенні плідної цікавої роботи, творчої наснаги. Вона також запросила Євгенію Більченко до наших бібліотек та придбала її нові книги для поповнення фонду бібліотеки.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".