Небесній Сотні - шана і молитви


В Україні 20 лютого відзначаеться День Героїв Небесної Сотні — день вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, який був встановлений указом Президента України Петра Порошенка
№ 69/2015 від 11 лютого «Про увічнення подвигу учасників Революції гідності та пам'яті Героїв Небесної Сотні». 




Напередодні другої річниці Майдану в п'ятницю в центрі Києва почали вшановувати пам'ять загиблих у найкривавіші дні Майдану. В цей день священниками були відслужені заупокійні молебні.

 



Тисячі людей прийшли на Майдан Незалежності згадати події дворічної давнини, зустрітися з бойовими друзями, побратимами та вклонитись пам'яті полеглих героїв і покласти квіти. 


















На Майдані було презентовано багато видань, присвячених тим подіям. Одне з них - "Лицарі звитяги" Любові Гонтарук з автографом придбали для читачів ЦРБ ім. М.О. Некрасова. Книга-присвята містить короткі біографії кожного Героя Небесної Сотні та вірші авторки на їх честь.







Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/society/1271035-druga-richnitsya-rozstriliv-na-maydani-ukrajintsi-vshanovuyut-gerojiv-nebesnoji-sotni.html

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття