"Київська книжкова виставка до Дня Знань"


28-30 серпня 2014 року відбулася Київська книжкова виставка до Дня Знань, проведення якої напередодні нового навчального року стало вже доброю традицією. На виставці була представлена література на будь-які смаки і уподобання. Справжньою родзинкою виставки стала зустріч з почесним гостем виставки – відомим письменником-правозахисником, лауреатом премії ім. А.Д. Сахарова «За гражданское мужество писателя» Володимиром Войновичем, який презентував україномовне видання свого найвідомішого твору «Життя і неймовірні пригоди Івана Чонкіна. Особа недоторканна».



28 серпня книжкову виставку відвідали працівники Голосіївської ЦБС. Бібліотеки Голосіївської ЦБС багато років співпрацюють з українськими видавництвами, тому особливо цікаво було ознайомитись з презентаціями шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок, нових видань від відомих видавництв.
















Одним з таких є видавець Вадим Карпенко, який спеціалізується на виданні художньої літератури, зокрема підліткової та дитячої ілюстрованої, а також словників та навчальної літератури з іноземних мов - граматики, розмовники, підручники з країнознавства. Книжки цього видавництва користуються великим попитом у дітлахів.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття