"Книга добра". Приєднуйся!


05 квітня 2019 р. у приміщенні Дипломатичної академії при Міністерстві закордонних справ України відбулась презентація III етапу міжнародного соціального проекту «Книга Добра» за участі Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, організаторів та активних учасників проекту. До участі у цьому престижному заході були запрошені бібліотекарі ЦБС Голосіївського району, зокрема: бібліотеки ім. В.А. Симоненка для дітей та ЦРБ ім. М.О. Некрасова.
До речі, бібліотека ім. В.А. Симоненка для дітей першою зі столичних книгозбірень приймала Міжнародний соціальний проект "Книга добра" knyga-dobra.blogspot.com. Презентувала його 6 березня для учнів 4-го класу спеціалізованої школи №92 імені Івана Франка Ірина Рабарська. В ході зустрічі з'ясувалось, що запрошений клас брав участь у цьому проекті кілька років тому. Діти тримали в руках справжню живу книгу з паперу ручної роботи і дерев'яною обкладинкою, читали, обговорювали спілкувались. Вони також отримали листівку з насінням добрих справ, щоб проростити їх в класі, і "Книгу добра" у друкованому вигляді.























"Книга Добра" - це масштабний міжнародний соціальний проект, який понад два роки мандрує світом та об’єднав тисячі дітей та дорослих з єдиною метою - відшукати унікальні історії про добро в усіх проявах. Це Книга про Україну, про нас, українців, і про майбутнє, яка містить в собі щире та нерафіноване добро.

















Діти і дорослі вільно спілкувались після проведення презентації, всі присутні отримали друкований екземпляр "Книги добра" та листівку з насіннячком, щоб вирощувати добрі справи навколо книги!



















«Книга Добра» покликана стати джерелом інформації про людяність, щирість та добро у повсякденному житті, вселяти віру у мирне майбутнє, надихати на перемоги у добрих починаннях та показати всьому світу Україну з її великим чистим серцем і добрими людьми.


Усі бажаючі можуть взяти участь в захоплюючому та пізнавальному етапі міжнародного соціального проекту «Книги Добра». Представники Благодійного Фонду «Чисті Серцем» та редакційна рада на чолі із Марією Матіос будуть обирати найактивніших кандидатів для мандрівок із Книгою Добра у найвідоміші бібліотеки світу.
Щоб стати послом миру і добра, потрібно активно проводити заходи, які пов’язані із міжнародним соціальним проектом «Книга Добра»: читати та аналізувати історії Добра в школах, позакласних гуртках, будинках творчості і т.д.; пропагувати Добро: проводити різноманітні флешмоби із використанням історій із Книги Добра; створювати відеоролики, мультфільми, блоги і т.д.; організовувати художні виставки із використанням історій із Книги Добра; театралізувати історії із Книги Добра та інше.
Під час проведення заходів обов’язково використовувати символіку проекту «Книга Добра».
Приймати участь можна, як одноосібно так і колективно.
Результати виконаних робіт необхідно надсилати у відео та фотозвітах на електронну адресу: knygadobra50@gmail.com

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття