Автори «Радуги» на сцені

16 листопада відбувся великий творчий вечір – зустріч з авторами журналу «Радуга».
Це своєрідний підсумок роботи у 2018 році колективу редакції та авторів дуже популярного та відомого періодичного видання. 

Кожен номер журналу – це відкриття нових творчих особистостей та зустріч з відомими та улюбленими письменниками. Журнал публікує твори українців, які живуть закордоном, відомих вчених, письменників та поетів-аматорів, серед яких в останньому номері журналу активний читач бібліотек Голосіївського району – Валерій Войцеховський.

Неодноразово у бібліотеках ЦБС виступали письменник та журналіст Валерій Дружбинський  та його дружина поет Наталія Філіпова. Цього разу вона презентувала нову збірку поезій «У любви твоё лицо», яку подарувала читачам бібліотек. 













З великим успіхом пройшли виступи Григорія Фольковича, Сергія Черепанова, Олександра Володарського, Миколи Хомича, Юрія Ковальського. Також на вечорі були присутні відомі виконавці авторської пісні Олег Рубанський та Ганна Калита –  Співпраця з журналом «Радуга» продовжується, а фонди бібліотек поповнюються новими виданнями його авторів.

Фото Зої Логвиненко

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".