"Бібліотеки світу на полотнах художника"



У Національній  бібліотеці України ім. Ярослава Мудрого 15 листопада відбулася презентація нового проекту художника Олександра  Міловзорова.
«Бібліотеки світу», у якому він представив зразки шрифтів та ієрогліфів, якими користуються у різних країнах світу. На 35 полотнах зображені найбільш знакові постаті, герби багатьох країн. 



Спілкування з художником було яскравим та безпосереднім. У заході взяли участь мистецтвознавці, любителі живопису, бібліотекарі ЦРБ ім. М.О. Некрасова. Адже подібну виставку можна влаштувати у читальній залі будь-якої бібліотеки, про що зазначила працівник бібліотеки Зоя Логвиненко.




Міловзоров Олександр Петрович  — український художник, член Національної спілки художників України, заслужений художник України. Працює в галузі живопису, графіки, монументально-декоративного мистецтва (кераміка). Твори О. Міловзорова зберігаються у художніх музеях України та за її межами, в приватних колекціях.
Олександр Міловзоров у 1987 році створив галерею «Триптих», а з 1996 році — «Галерею-36» на Андріївському узвозі, художнім керівником і власником якої він є.

Спілкування зі справжнім мистецтвом завжди надихає
та спонукає цінувати прекрасне!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття