«Тиждень освіти дорослих» в Україні

11 вересня 2021 року у бібліотеці «Деміївська» відбулося урочисте відкриття XXII Міжнародного «Тижня освіти дорослих» в Україні. Тиждень освітнього зростання в Україні спрямований на розширення пізнавальних процесів в суспільстві, особисте вдосконалення освіти і культури дорослих людей. Ця ініціатива підтримується у 50-ти країнах світу. Щорічні події проходять з 11 по 17 вересня. Захід проводиться за сприяння Інституту ціложиттєвого навчання ЮНЕСКО, Державного інституту сімейної та молодіжної політики України.

Звернувся до присутніх зі вступним словом та вручив нагороди учасникам Сергій Болтівець – професор, доктор психологічних наук, голова Всеукраїнського координаційного бюро Міжнародної громадсько-державної програми «Освіта дорослих України». Плідне та творче спілкування відбулося завдяки активності учасників, серед яких були і науковці, викладачі закладів вищої освіти, громадські активісти, члени ГО ВГО «Всеукраїнського парламенту працездатних інвалідів» на чолі з Володимиром Петровським, Громадської спілки «Асоціація ветеранів війни, учасників АТО (ООС). 







Відбулася презентація літературно-мистецького альманаху творів поетів-ронделістів «На берегах Альти». Її представили творча сім’я з Обухова Олена та Генадій Горові. 





Відбулася презентація літературно-мистецького альманаху творів поетів-ронделістів «На берегах Альти». Її представили творча сім’я з Обухова Олена та Генадій Горові.





Особлива увага учасників заходу була приділена соціально-психологічному аспекту реабілітації людей з особливими потребами. 




Бібліотеки ЦБС Голосіївського району долучаються до проведення подібних заходів, оскільки мають спільну місію об’єднання суспільства, його гуманізацію, підтримку програм освіти та творчої реалізації протягом усього життя людини. 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".