"Перемагають лише переможці"


Таку назву має книга Сергія Тихого, заслуженого журналіста України, який працює в НІА Укрінформ головним редактором напрямку оперативної аналітики. В 90-х роках брав участь у запуску кількох українських медійних проектів доби незалежності - інформагентства "УНІАН", газет "Республіка", "День", "Газета по-київські" та ін. 

16 січня 2019 року в Київському музеї Шолом-Алейхема на презентацію зібрались численні представники громадськості, викладачі, студенти, музейники та бібліотекарі. "Перемагають лише переможці" - це книга про те, що перемога не дається будь-кому, тим більше тому, хто не вірить в неї. Ми остаточно переможемо тоді, коли змінимо ментальний код нації, позбудемося комплексу жертви, коли станемо народом переможців.

















Представили книгу, яка вийшла у видавництві "Радуга", головний редактор видавництва та журналу Юрій Ковальський та член редколегії Сергій Черепанов. Презентація пройшла активно та жваво, автор докладно та цікаво відповідав на численні запитання. 



Працівник ЦРБ ім. М.О. Некрасова Зоя Логвиненко отримала книгу для бібліотеки з автографом автора і домовилась про наступну презентацію у бібліотеці.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття