ГРІНІВСЬКІ ЧИТАННЯ - 2014

17-20 вересня 2014 року в Феодосійському літературно-меморіальному музеї О. С. Гріна відбулася ХХІІІ Міжнародна наукова конференція «Грінівські читання-2014».

Участь у Грінівських читаннях взяла головний бібліотекар з питань масової роботи та зв’язків з громадськістю ЦБС Голосіївського району м. Києва Зоя Логвиненко. Вона розповіла про створення та активну роботу Літературно-музичного салону «Грінівська вітальня» у бібліотеці № 15, якому цього року виповнилось 10 років, привітала учасників конференції та подарувала музейникам путівник по м. Києву та журнали «Радуга» з публікаціями про творчість та життя О. Гріна.


Від імені організаторів літературознавчого форуму учасників привітали співголови наукової конференції, кандидат філологічних наук Павло Ібадлаєв та в.о. директора Феодосійського літературно-меморіального музею О. С. Гріна Світлана Титова.















Впродовж трьох днів грінознавці Росії, України та Білорусії виступали з різноплановими науковими повідомленнями на пленарних засіданнях конференції. 















Цікавими були виступи члена спілки письменників Білорусі Сергій Трахимьонок, лауреата премії ім. О. Гріна Валерія Басирова, доктора культурології з Санкт-Петербурга Володимира Грачова, редактора Видавничого дому «Коктебель» Дмитра Лосєва, заслуженого працівника культури Криму Надії Садовської, філолога з м. Києва Людмили Білогорської, художника з м. Севастополя Володимира Адєєва та співробітників музею: С. Колотупової, Л. Ковтун, Н. Ялової та ін.




Для учасників Грінівських читань - 2014 були організовані цікаві екскурсії по літературно-меморіальному музею О. С. Гріна. 








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття